Oplossingen voor corporate en mkb bedrijven

Togehter we make IT work. In goed overleg werken aan de beste en voordeligste inkoopoplossing is voor uw onderneming

 | oxeurope.nl

Waar kostenbesparing, tijdwinst en professionaliteit belangrijk zijn, bieden wij u een probleemloze ondersteuning die u voorziet in al uw behoeften voor kantoor, waar en wanneer dit nodig is.

Terwijl corporate businesses beheersbare kosten wensen, duidelijke rapportages en betrouwbare oplossingen, die geen belemmering vormen voor de reeds complexe organisatie, dienen MKB-bedrijven te besparen op krappe budgetten en een vertrouwensband op te bouwen met leveranciers die meedenken en ondersteuning bieden om onnodige problemen te voorkomen.

We hebben een nauwe samenwerking met grote merken, waardoor wij bedrijven van elke grootte helpen hun dagelijkse uitdagingen te overwinnen.

Onze directe relatie met A-merken betekent dat we toegang hebben tot een enorm scala van printer supplies, kantoorartikelen, informatie technologie en kantoormeubilair.

Onze account managers informeren u graag over de mogelijkheden.
Neem vandaag nog contact op om te zien wat wij voor corporate businesses en bedrijven in het MKB kunnen betekenen.

Likes & benefits

Check-mark | oxeurope.nlGepersonaliseerde prijzen

Wij inventariseren uw wensen en bepalen van daaruit een vaste prijsconditie. Dit betekent dat u nooit meer betaalt dan wat nodig is.

Check-mark | oxeurope.nlGroot productaanbod

Van kantoorartikelen en printer cartridges tot facilitaire producten en alles voor uw ICT afdeling, onze online shop voorziet in al uw behoeften.

Check-mark | oxeurope.nlBlijvend inkoopvoordeel

Kosten reduceren door "verborgen kosten" in kaart te brengen en onze optimale service zijn slechts enkele voordelen van kopen bij OX. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Check-mark | oxeurope.nlAlles inzichtelijk

Ontvang het bestelde product, tegen de overeengekomen prijs en binnen de overeengekomen aflevertermijn. Met volledig inzicht door middel van uitgebreide rapportages indien u dit wenst.

OfficeXpress helpt het inkoopproces te optimaliseren

... OfficeXpress heeft ons niet alleen geld bespaard, ze hebben ons geholpen onze hele operatie te versnellen met het scala aan diensten dat ze aanbieden.

Bestel voordelig en snel via onze webshop

Volg ons en blijf op de hoogte