registreren - one stop shopping | oxeurope.nl

Klant account activeren

U bent nog één stap verwijdert van voordelig inkopen !

Met behulp van onderstaand formulier activeert u eenvoudig een account bij OX Europe. Uitsluitend met deze logingegevens heeft u toegang tot de vele voordelen van onze online webshop. Twijfel niet en start nu met effectiever inkopen.

Registratie is gratis en zonder verdere verplichtingen.

 • Lage prijzen
  Een groepsomzet van meer dan € 1.2 mld. in 2020, geeft ons een uitzonderlijk grote kracht in ons aankoopbeleid. Zo onderhandelen we met de fabrikanten voor de scherpst mogelijke prijzen en condities, waarvan u mee profiteert. 
 • Toegang tot veelvoud aan producten
  We hebben een ongeëvenaarde voorraad in ons magazijn daarom hebben we gegarandeerd wat u nodig heeft.
 • Inkt- en tonerzoeker
  Voer eenvoudig uw printermodel in onze online shop in en wij vinden de juiste inkt en toner voor u, waardoor u kostbare tijd bespaart.
 • 24/7 Bestellen
  Met onze online winkel kunt u bestellen wat u wilt, wanneer u wilt, terwijl u toch profiteert van uw betalingsvoorwaarden.
 • Snel en eenvoudig bestellen
  Spreek met uw toegewijde accountmanager of bestel online. Moeiteloos bestellen met behulp van winkelfuncties zoals bestelpads, favorietenlijsten en uw bestelgeschiedenis.
 • Persoonlijke service en contractprijzen
  We doen er alles aan om uw uitgaven te verminderen en duurzame besparingen voor uw bedrijf te creëren.
 • Onverslaanbare product aanbiedingen
  Profiteer van exclusieve aanbiedingen en regelmatige product updates, zodat u kunt besparen waar het telt.

Nieuw klantaccount aanmaken


Naam

Uw contactgegevens

Contactgegevens
Tenzij u bezwaar hebt gemaakt, gebruiken we uw e-mailadres, dat we hebben ontvangen als onderdeel van de verkoop van een product of dienst, om elektronisch advertenties te sturen voor onze eigen goederen of diensten die vergelijkbaar zijn met hetgene dat u al hebt besteld bij ons. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen dit gebruik van uw e-mailadres door ons hiervan op de hoogte te stellen. De contactgegevens voor het uitoefenen van uw bezwaar vindt u in het colofon. U kunt ook de link in de promotionele e-mail gebruiken. Hiervoor gelden geen andere kosten dan de transportkosten volgens de basistarieven.