Huismerk kantoorartikelen | oxeurope.nl

Ontdek onze huismerken

Bespaar zonder concessies te doen op kwaliteit

Huismerken worden geproduceerd onder strenge kwaliteitsnormen om uitval te reduceren en een hoge kwaliteit te waarborgen. Ook speelt de impact op het milieu een belangrijke rol. Veel van onze huismerk producten zijn voorzien van het ECOFRIENDLY-label. Test ze uit!. Wij zijn ervan overtuigd dat je een volgende keer wederom kiest voor onze duurzame kwaliteitsproducten.

Q-Connect kantoorartikelen | oxeurope.nl
Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Van kantoorartikelen, schrijf- en presentatieproducten tot desktopaccessoires en schoonmaakproducten, vind alles tegen een scherpe prijs.

Pergamay kantoorartikelen | oxeurope.nl
More in one day

Alle producten van Pergamy hebben dezelfde belangrijke voordelen: een gegarandeerde kwaliteit die de prestaties van grote merken evenaart, wat het vertrouwen geeft dat u verdient. Een aantrekkelijk design voor een betere, aangename ervaring. En telkens weer een concurrerende prijs, zodat u geld kunt besparen.

Gallery kantoor en schoolartikelen | oxeurope.nl
Papierwaren en hobby artikelen

Een Gallery aan papierwaren. Van agenda's, etiketten en enveloppen tot notitie-, schrijfblokken en schriften.
Voor de creatieve hobbyist vind je er o.a. van kalk- en tekenpapier tot penselen en plakkaatverf.

Class'ex Klassement en archiveringsproducten | oxeurope.nl
Klassement en archiveringsproducten

Wil je overzichtelijk documenten opbergen? Dan is Class'ex je partner. Document, rapportage of contract klaar, filen maar! Van voorordners en hechtmappen tot dossiermappen en archiefdozen. De meeste producten zijn duurzaam en voorzien van het ECOFRIENDLY-label.

OfficeXpress Toner | oxeurope.nl
Voordelig printen

Besparen zonder kwaliteitsverlies en de plastic afvalberg helpen te verkleinen? Gebruik ons huismerk OfficeXpress cartridges als alternatief voor bekende A-merken. Een perfecte prijs-kwaliteitsverhouding. gelijkblijvende kwaliteitsstandaarden net als originele cartridges en 2 jaar garantie ...