slim besparen | oxeurope.nl

Save and cut your cost

Op zoek naar een kostenbesparing?

U kunt nu geld en tijd besparen op de uitgaven van al uw kantoorbehoeften! Weten hoe?

Vraag eenvoudige een vrijblijvende prijsvergelijk aan bij OX Europe en zie wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

De aanschaf van kantoorartikelen kan een complexe uitdaging zijn. Vaak ontvangt u onoverzichtelijke offertes of is het kiezen van het juiste artikel, door een breed scala aan producten, ook niet eenvoudig. En dan is er ook nog de onzekerheid van wat u werkelijk verbruikt. Wij geloven in eerlijkheid en transparantie en we zijn ervan overtuigd dat u met OX geld kunt besparen op uw verbruiksartikelen voor kantoor.

Onze account managers informeren u graag over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op om een gratis en geheel vrijblijvend prijsvergelijk aan te vragen.

De voordelen op een rij

Check-mark | oxeurope.nlBepaal uw kernassortiment

Weet u precies waar uw behoeften aan kantoorbenodigdheden uit bestaat? Samen met u onderzoeken we alle belangrijke thema's om te ontdekken waar u besparingen kunt realiseren.

Check-mark | oxeurope.nlOptimalisatie van koopgedrag

In onze online shop kunt u, wanneer en wat u wilt, bestellen tegen lage prijzen met de onderling overeengekomen betalingscondities.

Check-mark | oxeurope.nlHardware optimalisatie

Dure benodigdheden voor oudere machines kunnen de uitgaven sterk verhogen. We maken een inventarisatie van deze machines en stellen u alternatieven voor waardoor uw budget minder onder druk staat.

Check-mark | oxeurope.nlBehoeften economisch inrichten

Bestelt u de meest kostenefficiënte producten? We begeleiden u in het maken van de meeste kostenbesparende keuzes voor uw bedrijf.

benefits | oxeurope.nl

Uw persoonlijke account manager informeert u graag over de mogelijkheden.
Contacteer ons

.. OfficeXpress heeft ons niet alleen geld bespaard, ze hebben ons geholpen onze hele operatie te versnellen met het scala aan diensten dat ze aanbieden.

Blijf op de hoogte

Noviteiten, marktontwikkelingen, actuele aanbiedingen, tips en nog veel meer...
Volg ons: