Online winkelen | oxeurope.nl

Bestel eenvoudig alles voor je werkplek in onze webshop

Veilig, snel en voordelig shoppen

Onze  webwinkel helpt u aan de groeiende eisen van uw bedrijf te voldoen, nu nog makkelijker dan ooit tevoren. Stap ook over en bespaar tijd en geld voor uw bedrijf.

Voeg uw kernassortiment toe aan een favorietenlijst.  En ddel deze met uw collega's. Dit levert tijdwinst op bij een herhaal bestelling. Op zoek naar iets nieuws? Filter en vergelijk producten om snel de juiste productkeuze te kunnen maken. Elke gebruiker kan zijn eigen winkelwagen vullen en bestellen. Indien noodzakelijk ontvangt u een e-mail ter autorisatie. Zo bent u altijd op de hoogte!

Voor bedrijven en stichtingen is het mogelijk om op rekening te kopen onder de gezamenlijk overeengekomen betalingscondities.

Onze flexibele benadering van online bestellen betekent dat wij de ideale oplossing voor uw bedrijf bieden. Activeer vandaag uw account of neem contact op met een van onze account managers om alles te weten te komen over online winkelen bij OX Europe.

De voordelen op een rij

Check-mark | oxeurope.nlOrder Tracking

Vraag nu een account aan om online te bestellen en al uw orders te traceren. Hoe u ze ook wenst te plaatsen.

Check-mark | oxeurope.nlSnel uw kernassortiment bestellen

Moeiteloos en tijdbesparend inkopen door het groeperen van uw frequent bestelde producten in favorietenlijsten.

Check-mark | oxeurope.nlBehulpzame budgetcontrole

Met de flexibele koste beheersende functies kunt u per gebruiker of per kostenplaats budgetten toevoegen en bepalen hoeveel er mag worden ingekocht.

Check-mark | oxeurope.nlSnel en veilig betalen

Bestel op rekening. Dit spaart tijd en u heeft alles in eigen hand. Geen behoefte aan een creditcard of langdurige invoer van gegevens bij het afsluiten van uw inkoopopdracht.

benefits | oxeurope.nl

Uw persoonlijke account manager informeert u graag over de mogelijkheden.
Contacteer ons

.. OfficeXpress heeft ons niet alleen geld bespaard, ze hebben ons geholpen onze hele operatie te versnellen met het scala aan diensten dat ze aanbieden.

Blijf op de hoogte

Noviteiten, marktontwikkelingen, actuele aanbiedingen, tips en nog veel meer...
Volg ons: