Veilig, snel en voordelig shoppen

Onze  webwinkel helpt u aan de groeiende eisen van uw bedrijf te voldoen, nu nog makkelijker dan ooit tevoren. Stap ook over en bespaar tijd en geld voor uw bedrijf

online shoppen | oxeurope.nl

Voeg uw kernassortiment toe aan een favorietenlijst. Dit levert tijdwinst op bij een herhaal bestelling. Of leg meerdere gebruikers (b.v een afdelingen of kostenplaats) aan en bepaal het assortiment en/ of inkoopbudget.

Elke gebruiker kan zijn eigen winkelwagen vullen en bestellen. Indien noodzakelijk ontvangt u een e-mail ter authorisatie. Zo bent u altijd op de hoogte!

Voor bedrijven en stichtingen is het mogelijk om op rekening te kopen onder de gezamenlijk overeengekomen betalingscondities.

Onze flexibele benadering van online bestellen betekent dat wij de ideale oplossing voor uw bedrijf bieden. Activeer vandaag uw account of neem contact op met een van onze account managers om alles te weten te komen over online winkelen bij OX Europe.

Wij bieden je de volgende voordelen

Check-mark | oxeurope.nlOrder Tracking

Vraag nu een account aan om online te bestellen en al uw orders te traceren. Hoe u ze ook wenst te plaatsen.

Check-mark | oxeurope.nlSnel uw kernassortiment bestellen

Moeiteloos en tijdbesparend inkopen door het groeperen van uw frequent bestelde producten in favorietenlijsten.

Check-mark | oxeurope.nlBehulpzame budgetcontrole

Met de flexibele kostenbeheersende functies kunt u per gebruiker of per kostenplaats budgetten toevoegen en bepalen hoeveel er mag worden ingekocht.

Check-mark | oxeurope.nlSnel en veilig betalen

Bestel op rekening. Dit spaart tijd en u heeft alles in eigen hand. Geen behoefte aan een creditcard of langdurige invoer van gegevens bij het afsluiten van uw inkoopopdracht.

Volg ons en blijf op de hoogte

Noviteiten, marktontwikkelingen, actuele aanbiedingen en meer...

Onze expertise gaat verder dan alleen het bieden van service op het hoogste niveau. We produceren regelmatig handige gidsen, boeiende inzichten en luchtige inhoud die u kunt gebruiken.

... OfficeXpress heeft ons niet alleen geld bespaard, ze hebben ons geholpen onze hele operatie te versnellen met het scala aan diensten dat ze aanbieden.

Met ons kunt u alles bespreken