Inkoopoplossingen voor de publieke sector| oxeurope.nl

Oplossingen voor de publieke sector

Togehter we make IT work

In goed overleg werken aan de beste en voordeligste inkoopoplossing is voor uw onderneming

Ons team voor de publieke sector heeft een schat aan ervaring in het leveren van oplossingen voor inkoopprocessen op alle niveaus. Een service die problemen oplost en waarmee u zich weer kunt concentreren op wat voor uw organisatie het belangrijkste is. De publieke sector is al divers en uitdagend genoeg. Nu is het zaak om goed met bezuinigingen en daaruit voortvloeiende belemmeringen om te gaan.

De medische- en onderwijs sector, lokale overheden en de politie, elke organisatie van de publieke sector is er al mee in aanraking gekomen met als gevolg dat op kosten bespaart moet worden en interne processen goed gestroomlijnd worden waar mogelijk.

Door onze schaalgrootte en directe inkoopovereenkomsten met fabrikanten zijn we in een unieke positie. We leveren efficiëntie en kostenbesparingen op het moment dat het voor u het belangrijkste is.

Onze account managers informeren u graag over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op om te zien wat wij voor organisaties in de publieke sector kunnen betekenen.

De voordelen op een rij

Check-mark | oxeurope.nlDirecte relaties met grote merken

Onze relaties met A-merken als Xerox, Brother, HP, Lexmark en Kyocera zorgen ervoor dat u de allerbeste en meest geschikte producten ontvangt.

Check-mark | oxeurope.nlSnelle en complete levering

Met ons breed scala aan producten en optimaal voorraadbeheer worden veel van onze producten de volgende dag geleverd.

Check-mark | oxeurope.nlGepersonaliseerde prijzen

Wij inventariseren uw wensen en bepalen van daaruit een vaste prijscondities. Dit betekent dat u nooit meer betaalt dan wat nodig is.

Check-mark | oxeurope.nlAlles inzichtelijk

Ontvang het bestelde product, tegen de overeengekomen prijs en binnen de overeengekomen aflevertermijn. Met volledig inzicht door middel van uitgebreide rapportages indien u dit wenst.

benefits | oxeurope.nl

Uw persoonlijke account manager informeert u graag over de mogelijkheden.
Contacteer ons

.. OfficeXpress heeft ons niet alleen geld bespaard, ze hebben ons geholpen onze hele operatie te versnellen met het scala aan diensten dat ze aanbieden.

Blijf op de hoogte

Noviteiten, marktontwikkelingen, actuele aanbiedingen, tips en nog veel meer...
Volg ons: