Een gestroomlijnd inkoopproces

Bespaar nu tijd en geld door "verborgen kosten" te elimineren

Tijd voor verandering | oxeurope.nl

Het bereiken van besparingen is meer dan de prijs die u betaalt voor de producten. Het gaat ook over het inkopen op de meest efficiënte manier.

We hebben een schat aan ervaring in het leveren van optimaal georganiseerde inkoopprocessen voor de publieke sector, zakelijke en mid-market bedrijven.
Onze specialisten helpen u graag uw inkoopproces te optimaliseren.

Onze procurement-specialisten inventariseren de bestelprocessen en bijbehorende kosten binnen uw bedrijf en stellen een oplossing voor die maximaal rendement oplevert. Gedurende onze samenwerking voeren wij bench-marketing en aankoop analyses uit. Wij streven ernaar, via innovatieve manieren, uw kosten te verlagen en zo een toegevoegde waarde voor uw organisatie te zijn.

Onze account managers informeren u graag over de mogelijkheden. Neem vandaag nog contact op om uw inkoopproces te vereenvoudigen.

Likes & benefits

Check-mark | oxeurope.nlDuurzame kostenreductie

Wij verplichten onszelf om, voor u, besparingen te realiseren voor de lange termijn, kosten te minimaliseren en de samenwerking met onze klanten te versterken.

Check-mark | oxeurope.nl100% Tevredenheid

Focus op uw bedrijfsprocessen. Wij houden optimale voorraden aan zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over een incomplete levering.

Check-mark | oxeurope.nlBlijvend inkoopvoordeel

Kosten reduceren door "verborgen kosten" in kaart te brengen en onze optimale service zijn slechts enkele voordelen van kopen bij OX. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Check-mark | oxeurope.nlAlles inzichtelijk

Ontvang het bestelde product, tegen de overeengekomen prijs en binnen de overeengekomen aflevertermijn. Met volledig inzicht door middel van uitgebreide rapportages indien u dit wenst.

OfficeXpress helpt het inkoopproces te optimaliseren

... OfficeXpress heeft ons niet alleen geld bespaard, ze hebben ons geholpen onze hele operatie te versnellen met het scala aan diensten dat ze aanbieden.

Bestel voordelig en snel via onze webshop

Volg ons en blijf op de hoogte