Papiervernietigers

Er zijn soms documenten waar niemand iets mee te maken heeft. Deze papieren mogen niet in de handen van een ander vallen. Ze moeten in ieder geval onleesbaar zijn voor anderen.

Met een papierversnipperaar versnipper je papier. Met sommige modellen vernietig je zelfs paperclips, nietjes, cd´s en creditcards. Als je privacygevoelige informatie versnippert, kies dan een versnipperaar met een hoge veiligheidsnorm. Hoe hoger de DIN P-waarde, hoe kleiner de snippers zijn. Je vernietigt het papier handmatig of je neemt een shredder die automatisch een stapel papier versnippert. Er zijn ook versnipperaars die geen afkoelperiode hebben. Dan versnipper je continu zonder dat je tussendoor moet wachten. De grote van de papiersnippers wordt bepaald door de snit. Zo kun je papier vernietigen tot stroken ook wel strip cut genoemd. Dit is de minst optimale manier omdat je na enig puzzelwerk toch nog kunt lezen wat er op het papier staat. Een betere wijze van versnipperen is de micro-cut of cross cut variant.

5 voordelen van papier vernietigen

Versnippert u altijd elk document dat u weggooit? Waarschijnlijk verdwijnt er wel eens een A4’tje van vertrouwelijke aard in de papierbak. Want wat is de kans dat iemand dit ooit nog in handen krijgt en hiermee fraude pleegt? Vrij klein. Maar waarom risico lopen als u ook het risico van identiteitsfraude of imagoschade eenvoudig kunt voorkomen?

Waarom is het belangrijk om documenten te shredden?

  • Papiervernietiging voorkomt onnodige imagoschade.
  • Papiervernietiging voorkomt datalekken en boetes van Autoriteit Persoonsgegevens.
  • Door papiervernietiging voldoet u aan de wetgeving.
  • Papiervernietiging komt professioneel over naar uw klanten.
  • Papiervernietiging draagt bij aan uw clean desk policy.
1-3 gebruikers

Iedereen heeft persoonlijke documenten die je het liefst zo...

5-10 gebruikers

Op een klein kantoor werk je vaak in een team van 5 tot 10...

Meer dan 20 gebruikers

De papierversnipperaars voor grote kantoren werken tot 60...

Tot 20 gebruikers

Met papiervernietigers voor middelgrote kantoren /...

Topaanbiedingen
Onze bestsellers