Nieuws

Noviteiten, marktontwikkelingen, actuele aanbiedingen en meer...

Onze expertise gaat verder dan alleen het bieden van service op het hoogste niveau. We produceren regelmatig handige gidsen, boeiende inzichten en luchtige inhoud die u kunt gebruiken. 

Volg ons en blijf op de hoogte 

Gegevens in totaal: 4

OX Supplies Europe B.V.
26.09.2022

7x per jaar, 6 weken lang, alles voor je werkplek voordelig geprijsd! Van Balpennen en markers tot ordners en tabbladen. Van kopieerpapier en notitieblokken tot kantoormachines en -meubilair. Of extra voordeel op cateringproducten voor de bedrijfskantine? In de Office Deal folder vind je het allemaal. Ontdek hieronder de actuele actieproducten. Ze zijn veelal per stuk bestelbaar. Ideaal als je maar weinig verbruikt.

OX Supplies Europe B.V.
15.09.2022

De afgelopen jaren hebben het bewezen: we communiceren best veel met elkaar. Zowel via digitale kanalen, face to face als via hulpmiddelen zoals affiches, wegwijzers of vloerstandaards. Elk bedrijf of elke horecazaak die je binnenkomt, zorgt op een bepaalde manier voor een verwelkoming. Hetzij door een persoonlijke begroeting, hetzij door een welkomstbordje. Zelfs wanneer een zaak gesloten is, dan nog moet je klanten en bezoekers informeren. Denk maar aan het obligatoire bordje waarop de openingsuren vermeld staan.

OX Supplies Europe B.V.
04.08.2022

Wie zich al fietsend, lopend of wandelend buiten begeeft kent het bevrijdende gevoel van de buitenlucht, het genot van de fysieke inspanning en is zich bewust van zijn milieuvriendelijke keuze van verplaatsing. Maar hij is zich ook bewust van het gevaar van een steeds drukker wordende omgeving en het risico om niet gezien te worden en betrokken te raken bij een ongeval. Ontdek hier onze beschermende hulpmiddelen voor onderweg.

OX Supplies Europe B.V.
04.08.2022

Ontdek de voordeligste aanbiedingen op kantoorartikelen, papier, facility en technologie producten. Wees er snel bij want op = op!

Gegevens in totaal: 4