Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van reden het product te retourneren, zolang het product ongeopend, ongebruikt en niet beschadigd is. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de leverdatum. 

ruilen en retourneren | oxeurope.nl

Ruilen of retourneren.
Daar doen wij niet moeilijk over.

Hoe kan ik een product retourneren?

  • Om gebruik te maken van het herroepingsrecht dien je: binnen 14 dagen een bericht te sturen dat je het product retour wil sturen.
  • Indien het pakket wordt geretourneerd hebben wij een ingevuld retourformulier nodig om de retour te verwerken. Het formulier dient aanwezig te zijn in je pakket, je kan hiervoor gebruikmaken van het retourformulier.
  • Indien het pakket niet compleet is, of er zijn problemen rondom de levering dan dien je dit binnen 48 uur na ontvangst te melden.
  • Klopt je bestelling niet? Geef dit binnen 48 uur na ontvangst aan ons door, dan lossen we dit zo snel mogelijk voor je op! Neem contact op met info@oxeurope.nl of bel naar 043 - 365 63 52 en vermeld hier duidelijk jouw naam, ordernummer en de items waar het om gaat.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. We raden aan om het verzendbewijs goed te bewaren. Betreft het garantie, dan sturen wij je een retournummer nadat het defect is gemeld.
  • Niet-identificeerbare retourzendingen worden voor maximaal 1 maand opgeslagen. De klant kan zich melden via de klantenservice. Na deze periode wordt het pakketje via eigen administratie verwerkt en kan hier niet meer over gecorrespondeerd worden.
  • Je ontvangt het bedrag inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) doorgaans binnen 14 werkdagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de beslissing de overeenkomst te herroepen.
  • Wij boeken het bedrag terug via een bankoverschrijving, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd.
  • De terugbetaling zal plaats vinden wanneer wij de goederen hebben ontvangen.

OX Supplies Europe B.V. kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor zendingen die niet bij OX Europe aankomen. Overweeg dus of je jouw zending aangetekend en verzekerd wil versturen. Zorg ook dat je de zending voldoende frankeert. Wanneer je de zending niet voldoende frankeert, kunnen wij de kosten hiervoor bij jou in rekening brengen.

Onze contactgegevens:

OX Supplies Europe B.V.
Burg. van Meeuwenstraat 4
6191 ND Beek (L)
Nederland
Telefoonnummer: +31 - 43 - 365 63 52
E-mailadres: info@oxeurope.nl