OfficeXpress en het milieu

Wij zijn ervan overtuigd dat producenten in ons marktsegment een unieke kans hebben om het milieu te beschermen voor toekomstige generaties, door middel van duurzame innovaties en het leveren van milieuvriendelijk producten en services.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen | oxeurope.nl

Door te informeren over en het stimuleren van onze leveranciers, medewerkers en onze klanten, om het gebruik van producten en verpakkingen zoveel mogelijk te verminderen, hergebruiken en te recyclen, geloven we dat we een positieve impact op de planeet, uw bedrijf en het milieu hebben.
Wij bieden zelfs gratis recycling van lege cartridges aan.

Om een groenere en meer duurzame bedrijfsvoering te realiseren, beoordelen wij voortdurend wat wij doen en hoe wij dit doen. In de afgelopen jaren hebben wij een aantal milieubesparende oplossingen ontwikkeld en geïmplementeerd om onze uitstoot te verminderen en ons afval te scheiden, de bijdrage aan recyclen te maximaliseren en ons afval sterk te verminderen.

Onze account managers informeren u graag over de mogelijkheden.
Neem vandaag nog contact op om onze milieuvriendelijke oplossingen te ervaren.

Milieuvriendelijke kantoorartikelen | oxeurope.nl

SAVE THE PLANET - GO ECOFRIENDLY
Kies voor duurzame kantoorartikelen en lever een bijdrage aan een schoner milieu

Likes & benefits

Check-mark | oxeurope.nlMilieuvriendelijke leveringen

Door onze pakketten tot hun maximale capaciteit te vullen en optimaal voorraadbeheer, verzenden we meer dan 99,1% van de bestellingen compleet. Tevens wordt er gebruik gemaakt van nauwkeurige route-optimalisatie programma's om het brandstofverbruik en emissies te minimaliseren.

Check-mark | oxeurope.nlGerecycleerd en digitaal marketingmateriaal

Al onze marketing materialen worden gemaakt in de E.U., met behulp van gerecycled of FSC-gecertificeerde materialen uit duurzame bronnen of als digitale versies ter beschikking gesteld.

Check-mark | oxeurope.nlHergebruik van verpakkingen

We recyclen 100% van alle inkomend afval, en onze dozen zijn gemaakt van minimaal 86% gerecycled materiaal.

Check-mark | oxeurope.nlDiverse E-procurement oplossingen

Door het aanbieden van online bestellen en naadloze ERP-integratie willen we een enorme bijdrage leveren aan een "paperless office".

<!-- Tips voor groen kantoor toevoegen -->

OfficeXpress helpt het inkoopproces te optimaliseren

... OfficeXpress heeft ons niet alleen geld bespaard, ze hebben ons geholpen onze hele operatie te versnellen met het scala aan diensten dat ze aanbieden.

Bestel voordelig en snel via onze webshop

Volg ons en blijf op de hoogte