OXFORD

Power in your hands

Het Franse merk OXFORD van notebooks, notitieblokken, agenda's en classificatieproducten is een van de vlaggenschepen van Hamelin, een familiebedrijf opgericht in 1864 gevestigd in Caen.

Bij OXFORD zijn we er vast van overtuigd dat handschrift essentieel is voor leren en een open geest. Wij geloven in het belang van onderwijs voor alle leeftijden en dat ieder van ons de beste hulpmiddelen verdient om succes te behalen. Daarom willen we papier slimmer maken door digitaal te integreren in onze producten. Het doel is om de grenzen van de eenvoudig geschreven pagina te verleggen, schrijven krachtiger te maken en producten te creëren die zijn geïnspireerd door de nieuwe generaties.

Optik Paper | Feel the difference

Het is met de obsessie om iedereen het allerbeste te bieden dat Oxford het hoogwaardige OPTIK PAPER® heeft uitgevonden en gedefinieerd voor een unieke schrijfervaring; papier waar de inkt niet doorheen sijpelt, een perfecte witheid, een zachte en zijdeachtige touch, zeer scheurvast en 2-kleurige lijnen voor een beter visueel comfort.

Scribzee | Altijd en overal toegang tot je notities

De gratis SCRIBZEE® app maakt het beheer van aantekeningen revolutionair anders door je papieren aantekeningen digitale kracht te geven.

  • Scan je aantekeningen.
  • Organiseer, reorganiseer en bewerk je aantekeningen.
  • Bwaar je handgeschreven aantekeningen in een beveiligde cloud.
  • Deel je aantekeningen met vrienden en collega's.

Duurzaam

Het is onze missie alle scholieren, studenten en professionals de meest innovatieve middelen te bieden met de garantie dat wij voortdurend streven naar een minimale impact op het milieu. In 2014 werd Oxford het eerste merk van notitieproducten in Europa dat gecertificeerd werd met het EU Ecolabel. Dit garandeert een vermindering van de milieu-impact gedurende de hele levenscyclus van het product, d.w.z. van duurzaam bosbeheer tot het einde van de levensduur van het product na gebruik.