FELLOWES

Een nieuwe invulling van werken

Fellowes biedt oplossingen die helpen om beter te kunnen werken en je goed te voelen. Luchtreinigers. papierversnipperaars, inbind- en lamineermachines, Zit-Sta werkplekoplossingen, monitorarmen, opslag en archiveringsproducten. Ook biedt Fellowes met haar 4-zone strategie alle oplossingen voor meer ergonomie op de werkplek.

Het Fellowes Brands assortiment omvat de volgende merken:

Fellowes
Fellowes biedt een breed scala aan oplossingen voor de werkplek dat varieert van zakelijke machines inclusief papiervernietigers en apparatuur voor inbinden, lamineren en snijden tot vernieuwende producten voor het beheer van werkomgevingen die productiviteit en prestaties maximaliseren.

Bankers Box
Bankers Box archiefopslag was de eerste productlijn van Fellowes, en tegenwoordig blijft het de dominante marktleider. Het reikt verder dan zakelijke oplossingen naar de categorieën opbergproducten voor thuis en verhuizingen. De Bankers Box biedt ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid om probleemloze opslag te garanderen.

Aera Max Luchtreinigers
De AeraMax-lijn van luchtreinigers brengt luchtreinigingssystemen naar zowel consumenten- als zakelijke omgevingen met PlasmaTrue™ en True HEPA Filter technologie om de binnenluchtkwaliteit te helpen verbeteren.